Recenze

Souhrn recenzí produktu Elipticaly:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Chtěla jsem stroj, který nebude sloužit jako věšák na šaty - aby cvičení na něm byla zábava,což se mi u Atlany Black splnilo - má rozumně dlouhý krok (pohyb nohou je krásně přirozený, žádné pidikrůčky) Nastavení zátěže je podle mě povedené. Vůbec mi neschází "elektronické řízení" odporu přímo na počítači, zatočit kolečkem opravdu není problém :-) Celkově výborný stroj, nejlepší poměr cena/výkon. Za zmínku určitě stojí i to, že Atlanta je doopravdy krásně tichá a kvůli váze i pěkně stabilní. Vzhledem k tomu, že bydlíme v bytě 2+1 a nedisponujeme tedy zvlášť místností pro posilovnu, velmi oceňuji (velká!!!) přepravní kolečka stroje - stačí naklopit přemístit do místa cvičení a poté zase zpět do kouta, aby nepřekážel. Eliptical Atlanta Black rozhodně doporučuji!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.06.2012)

Stabilita,tichý chod, délka kroku, rozumné nastavení zátěže, poměr cena/výkon

---


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET500i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.01.2019)

zatím super

I když trenažér má kolečka na přemístění, sama ho neuzvednu a nepřemístím. a nejsou tam ani žádné úchyty za které bych to zvedla. Z toho jsem velmi zklamaná. Jinak hodnotím výrobek kladně a jsem velmi spokojená.


Recenze Eliptical inSPORTline Madison - černý

spokojnost nadmieru

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.10.2011)

- tichy - digitalny display - automaticka zmena zataze v priebehu cvicenia podla vybraneho programu - digitalny display - dlhsi krok (lepsie-prirodzenejsie sa slape) - design - velky a tazky (vhodny i pre chlapov)

- montazny navod ok ale navod na ovladanie digitalneho displeya tragedia


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Daven

Jsem spokojená

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.04.2014)

Jsem spokojena, protože na něm dlouho vydržím, i když se zpočátku zdá cvičení složité. Velmi tichý, takže mohu sledovat TV nebo poslouchat hudbu. Nechala jsem si to sestavit od jejich servisu.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

Když se přenesu přes montování tak prostě spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.11.2013)

na kondičku je to dobrá věc

Při montování jsem použil raději svoje klíče.Při montování šlapek jsem s klíčem,který tam byl přibalen nemohl pootočit díky žebrům,který tam překažejí.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Velmi kvalitní výrobek od českého výrobce. Cvičíme oba s manželkou a i díky váze stroje je hodně stabilní. V bílé barvě také dobře vypadá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2012)

Robustní konstrukce z kvalitních materiálů. Nevrže a není hlučný.

Nemám žádná.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Výborný stroj, který se vejde do bytu. Občas je třeba dotáhnout šrouby ve spojích a promazat, jinak jsem plně spokojen.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.05.2013)

bezporuchovost dobré procvičení


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Daven

Mohu jen doporučit!! Zatím mám jen pozitivní ohodnocení.Skládala jsem si ho vlastnoručně,není to nijak obtížné,plánek je snadno pochopitelný.Cvičení je naprosto dokonalé,mohu srovnávat s podobným vybavením z fitcenter a opravdu je konkurence schopný.Je stabilní,při správném dotažení šroubů,nijak nevrže.V případně uvolnění při zátěži,není problém šrouby zkontrolovat a dotáhnout.Na 100% mohu ohodnotit nastavení programů různých zátěží,měření tuku v těle.Určitě bych neměnila a volila bych stejný produkt !

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.02.2013)

tichý,předvolené programy,


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Hledala jsem přístroj na kterém by jsme mohli cvičit všichni. Dokonce i manžel (125kg).Proto jsem volila Atlantu.Překvapilo mě,že je opravdu velká a robustní.Myslím.že jsem zvolila dobře. Atlanta je bezva,ovšem má kondice je v háji.Začala jsem na 5min.4x denně a každý den jednu min. přidávám.Ze začátku mi nestačil dech.Takže kdo si ji koupíte a jste na tom s kondicí stejně jako já nenechte se odradit a vydržte.Jde to.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.01.2015)

Pevná konstrukce,tichý chod,stabilní


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

super

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.05.2013)


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Daven

tichý a plynulý chod přehledný display s velkým množstvím programů možnost regulace délky kroku velká spokojenost velmi oceňuji možnost vyzkoušení zboží na prodejně

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.06.2014)

tichý a plynulý chod přehledný display s velkým množstvím programů možnost regulace délky kroku


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Merion

Eliptical insportline Merion jsem si vybral kvůli výbornému poměru cena výkona a protože i známí ho mají a mají s ním velmi dobré zkušenosti, takže spokojenost a rozhodně doporučuji všem na držení si kondičky doma.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.03.2015)

za tu cenu naprosto super. stabilní nezabírá moc místa


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Řekla bych, že vzhledem k ceně, je to naprosto super eliptický trenažér!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2011)

tichý prostě vše nej nej nej, doporučuji

zatím jsem nic neobjevila, mám ho teprve krátce, ale snad pouze návod na sestavení i na displej by mohl být lépe zpracován


Recenze Eliptical inSPORTline Orion

Orion bych doporučila všem svým kamarádkám,neboť stačí opravdu 20minut denně a vaše postava se opravdu začne měnit k lepšímu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.03.2010)

tento stroj je velice tichý,skvělě se s ním manipuluje a jeho obsluhu zvládne i začátečník


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Produkt jsme vybrali pro posílení svalstva, rozpohybování ztuhlých kolenních kloubů a celkovou rekonvalescenci po nemoci. Doufáme, že při postupném pomalém zvyšování zatížení, dojde k celkovému zlepšení kondice.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.05.2012)

Celkové posílení svalstva


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

přístroj doporučuji, jelikož mám postižené nohy, jezdí se mi na něm dost dobře, mám ho doma tři dny a už vidím výsledky :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2010)

Lepší než klasický rotoped pohyblivé tyče pomáhají cvičení možnost určení zátěže

návod by zasloužil být větší


Recenze Eliptical inSPORTline Panama

Před lety jsem si koupila crossový trenažer InSPORTline. Jednalo se o jeden z prvních typů na trhu. Nedávno se mi ho podařilo zadřít, tak jsem se rozhodla nahradit novým kouskem. Jsem velmi mile překvapená obrovským pokrokem, tichý chod, delší krok, přirozenější pohyb, je to opravdu velký rozdíl. Původně jsem tento typ nechtěla, televize mi přišla zbytečná, obzvlášť, když mám trenažér před televizí. Přesvědčila mě cena, kdy v akci byl tento typ levnější než typ bez TV. Záhy jsem TV ocenila, zekména když chci sledovat jiný program než zbytek rodiny, použiju sluchátka a nikoho neruším. Před nákupem jsem sledovala i nabídku konkurence, ale výrobky značky vyráběné v Německu za tuto cenu nenabízí zdaleka tak kvalitní a vybavený stroj. Hlavně ne v každém obchodě jsou zaměstnanci schopni sdělit zákazníkovi kvalitní a rozsáhlé informace. V InSPORTline ano.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.04.2012)

Vysoká kvalita TV, USB port.... cvičení dělá zábavou :-) velmi tichý chod profesionální vybavení tělocvičny

Zbytečně dlouhý kabel k anténě, proč není anténa integrovaná?


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Produkt jsme vybrali pro posílení svalstva, rozpohybování ztuhlých kolenních kloubů a celkovou rekonvalescenci po nemoci. Doufáme, že při postupném pomalém zvyšování zatížení, dojde k celkovému zlepšení kondice.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.05.2012)

Celkové posílení svalstva


Recenze Eliptical inSPORTline Daytona

spokojenost rozmýšlela jsem mezi rotopedem a orbitrekem, toto bylo pro mě ideální vyřešení mého dilema Používá se velmi jednoduše, když je venku škaredě, mohu i přes to jít na procházku Výrobek bych určitě podoručila svým známým. Ideální pro domácí trénink. Při nákupu si nebudu dávat pozor na nic, byla jsem spokojená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

dva v jednom možnost využít i kola příjemné rozhýbání těla

-


Recenze Eliptical inSPORTline Caracas

Výborný. Snad jen trochu nepraktické umístění baterie hrudního pásu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.03.2017)

Pro domácí použití prvotřídní. Recenze a rady přátel

Proti výrobku samotnému nic. Pokud si zaplatíte dopravu od ČP mějte se na pozoru - otřesné!


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Velmi kvalitní výrobek od českého výrobce. Cvičíme oba s manželkou a i díky váze stroje je hodně stabilní. V bílé barvě také dobře vypadá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2012)

Robustní konstrukce z kvalitních materiálů. Nevrže a není hlučný.

Nemám žádná.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

Po dlouhém hledání jsem dala na recenzi a vyplatilo se. Jsem velice spokojena a mile překvapena. Sestavování obtížností je průměrné, Velikostí je do menšího bytu, na přesun např. po dlažbě lehký. V minulosti jsem měla prof.sp.kolo a na tréning a hubnutí je tento eliptical pro mě ještě lepší. Cvičím na něm každý den a nebyl problém, nevrže, jen při větším úklonu do stran se mírně kymácí, ale to není nic zásadního, jinak je dobře stabilní. Doporučuji cvičit na hlasitou rytmickou hudbu. Počitadlo je průměrné, ale za tak celkovou nízkou cenu a kvalitu stroje je toto zanedbatelné. Přístroj je vypracovaný, tichý, pěkný vzhledem a bezpečný. Vřele můžu doporučit, u mě to není věšák na šaty.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.02.2014)

-kvalitní, tichý stroj -rozumná cena -vhodný pro domácí cvičení


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Jelikož jsem po těžké operaci páteře, výměně kolene a další zdravotní problémy, zlepšuji si kondici a vynahrazujemi to vzpomínky, kdy jsem byla sportovně aktivní a chodila 4x týdně cvičit. Časem, dle financí v invalidním důchodu, si chci ještě koupit některý z vibračních strojů, který mi bude potom doporučen, abych si své zdraví ještě více podpořila a probudila, zatím nefunkční svalstvo po velkých řezech při operacích. Věřím, že to s Vašema stroji dokážu a můj zdravotní stav se i mojím přičiněním ještě více zlepší.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.03.2015)

slouží k určené potřebě, mě hlavně ke zlepšení mého zdraví.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Misouri

Tento produkt jsem si vybrala, protože jsem začátečník a zároveň jsem nechtěla investovat do drahého stroje, na kterém bych případně nejezdila moc často. S tímto výrobkem jsem velice spokojená, je vyroben z kvalitního materiálu, je ti tichý a vzhledově hezký. Vhodný do jakéhokoli domu na cvičení u tv apod.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.01.2016)

-dobrý poměr ceny a kvality -tichý -zátěže jdou poznat-je vhodný jak pro začátečníky tak pro pokročilé -pevný materiál

-měřič tepu a kalorií atd.je opravdu jen velice orientační, neudává přesné data


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Dark

Pro koupi tohoto stroje jsem se rozhodla na základě recenzí. Čekala jsem velký zázrak, ale jedná se jenom o sympatický stroj, který splní svoji funkci a člověk se u něho zapotí :-) Displej bych klidně rozdělila do víc kolonek, aby se tam zobrazovaly všechny hodnoty současně - vždy musím netrpělivě čekat, až naskočí tep

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.09.2014)

Velice jednoduchá montáž - jen je potřeba osoba, která bude jednotlivé díly přidržovat Tichý chod a pěkný vzhled Dobrá manipulace při převozu do jiné místnosti Stroj je používám pravidelně a nevrže

Co mi vadí je, že boty na plastových nášlapech dosti kloužou. Ale možná je to obuví, při cvičení používám obyčejné tenisky. Během cvičení jsem už několikrát vrazila kolenem do středového kolečka, které slouží pro nastavení zátěže. Nejsem nijak extra vysoká, mám necelých 170 cm, nedovedu si představit, jak na tom cvičí vyšší lidé, když i já mám s moji výškou problémy. Délka kroku mě přijde nedostatečná - krok je dosti malý, po cvičení více cítím zátěž na ruce než na nohy (zatím zůstávám u nižší zátěže, ale zato s intenzivnějším šlapáním)


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline E-strider

chtěl jsem mít alternativu, když je venku nevlídno a není možné vyběhnout. Pro manželku je to skvělé, protože je doma v soukromí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.10.2012)

skvělá náhrada běhání v nepříznivých povětrnostních podmínkách, cena, elektronické nastavování zátěže


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Na doporučení paní v prodejně Vítkov. Velmi dobře mi jej popsala a vysvětlila vše kolem a to vše přes telefon :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2015)

velmi tichý a opravdu velmi dobrá a mohutná konstrukce. Barva dobrá, hmotnost do 150kg taky velmi dobré. Za týden a něco mám 4 kg dole a to jezdím tak kolem 7-9 km což není moc. Jsem velmi spokojená. Nic mi nevrže nepraská.

nic


Recenze Eliptical inSPORTline Denver

Na první pohled je vidět kvalitní dílenské zpracování. Přístroj je dodávaný částečně smontovaný, což usnadňuje montáž. V podstatě jen přiděláte nohy, pedály a madla. Návod je dostatečně přehledný. Ovládání jednoduché. Oceňuji, že zátěž si můžu libovolně naprogramovat. Také je tu program, který mění zatížení automaticky podle tepu. Celkově mohu jen doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.01.2010)

Robustní konstrukce Tichý chod Automatické programy


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

Tento produkt jsem si vybral na základě doporučení přátel. Jsem velice spokojen, můžu doma každý den cvičit. Tento eliptical je tichý, montáž jsme prováděli sami a bylo to velmi jednoduché.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.09.2012)

Tichý chod pěkný design můžu cvičit doma


Recenze Eliptical inSPORTline Drive

Velice kladná spokojenost s touto sportovní pomůckou:)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.01.2011)

S mým novým eliptikalem jsme se dokonale sžili:) cvičení na něm je pro mě velice příjemné a jelikož je u nás v obýváku, po cvičení už stačí jen sprcha, čaj a jít si hrát s dětmi. Věřím, že u nás nebude zahálet:))) a i pětiletou záruční dobu nebudeme potřebovat využít. Objednala jsem si ho s červenými doplňky, a už jen ta barva burcuje ke cvičení:)) Jeho tichý chod je velice důležitý, aby nerušil. Už po pár cvičeních cítím, jak se mi vrací síla. Velice za něj děkuji, za jeho disajn, skrytou sílu v něm a pohodu při cvičení.