Recenze

Souhrn recenzí produktu Elipticaly:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Eliptical inSPORTline Daytona

-nenáročné sestavení za poměrně krátkou dobu.. -perfektní vzhled -nenáročná obsluha -výhodou je sedadlo, nejen prostarší osoby, které jej však ocení

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.01.2013)

-příjemná cena -profesionální vzhled


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz

doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.06.2013)

vejde se i do menšího bytu možnost nastavená libovolné zátěže či vytvoření vlastního programu

měření tepové frekvence má slušné zpoždění, trvá dlouho než naměří skutečný tep


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Tento stroj jsem si vybrala kvůli jeho nosnosti a na doporučení zaměstnance obchodu. Nelituji, funguje zatím bez problémů. Na 100 % splnil mé očekávání - při cvičení cítím jak mi zabírají svaly, ale zároveň netrpí klouby. Rozhodně ho doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.03.2016)

Neslyšitelný chod, zatím funguje bezvadně.

zatím jsem nic nezjistila


Recenze Eliptical inSPORTline Daytona

Zatím používáme teprve týden, takže uvidíme, jaká bude životnost...ale vypadá dobře zpracovaný, tak snad vydrží...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.03.2013)

Tichý chod Elegantní Za ty peníze dobrá koupě

Složitější montáž


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Eliptikal doporučuji. Jen by nebylo od věci minimalě na webových stránkách vydat kvalitnější návod k obsluze displaye. S eliptikalem nemám žádné zkušenosti, toto je můj první. Zařízení je poměrně šetrné ke kloubům, narozdíl od klasického běhání. Protože bojuji s nadváhou, tak toto byla pro mě jasná volba - při běhu nebolí klouby a při použití hrudního pásu mi tento hlídá tepovou frekvenci a já mohu udržovat rytmus pro hubnutí a přitom mě nebolí klouby.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.04.2015)

Tichý, velké množství funkcí, možnost funkce HRC, kdy eliptikal sám reguluje zátěž na základě informace o srdečním tepu z přiloženého hrudního pásu.

Nepřehledný návod k vlastnímu ovládacímu display. Žádná informace o přiloženém hrudním pásu. Bohužel, v mém případě i smůla. Eliptikal se po necelém dni porouchal - došlo k problému s koncovými kontakty u servopohonu, takže byl nutný servisní zásah. Nyní vše již zase bez problému, servis vyřízen do druhého dne. V hrudním páse vydrží baterie velice krátkou dobu.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Zkušeností zatím málo za těch 10 dní,pokud bude pracovat jako teď,není co vytknout a určitě doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.06.2014)

precizní provedení absolutně tichý bezproblémový chod velký přehledný displej jednoduchá a rychlá domontáž vlastními silami


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline Air

Pro moje (prozatím základní) potřeby perfektní, spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.01.2015)

Nikdy předtím jsem necvičila, takže moje původní nároky a očekávání byly minimální - (taky proto jsem volila nejlevnější /nejjednodušší typ trenažeru) - ale z nákupu jsem nadšená, víc než jsem čekala. Jednoduchý (až minimalistický) trenažer má všechno, co (prozatím) potřebuju. Úsporné provedení (nepotřebuje moc prostoru), příjemná ergonomie, základní přehled o hodnotách (rychlost, čas, kalorie ..), snadná montáž (podle návodu jsem zvládla sama) ..

Při pomalejších rychlostech trenažer trochu vrže .. ale při svižnější rychlosti se zdá všechno ok .. Chvíli mi trvalo, než jsem našla ´správnou´ polohu předních madel (buď jsem na ně nedosáhla, nebo rozptyl pohybu byl příliš velký, nebo byly konce příliš vepředu a těžiště mě pak během cvičení táhlo ´přes řidítka´, apod.) - ale podařilo se, nakonec mi celková ergonomie perfektně sedí.


Recenze Eliptical inSPORTline Orlando

Doporučuji všem, kteří mají váhu do 80 kg, v této cenové hladině výborná mašinka, záruka 5 let, montáž zvládne i laik, pro domácí cvičení super stroj.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.09.2012)

Zatím super stroj, tichý, stabilní, montáž jsem zvládnul za 3 hodiny, holky si ho moc chválí

Zatím nic


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz

Ztloustla jsem a potřebuji pohyb. Po vyzkoušení levnějšího stroje na prodejně jsem zvolila tento. Zaplatila jsem si i montáž. Při vyšší zátěži ve stroji něco rámusí, takže jak funguje servis.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.01.2013)

Cvičím kdykoliv a jak zvládnu dlouho = nemusím se objednávat do fitka. Cena se vyrovná přibližně ceně za roční fitko. Začínám, takže výsledky vlivu na fyzičku zatím nemám. Poskytnutá 5tiletá záruka napovídá, že to bude kvalitní stroj.

Poměrně velký stroj do panelákového bytu, což je problém bytu, ne stroje.


Recenze Eliptical inSPORTline inCondi ET50i

S eliptickým trenažerem jsem maximálně spokojena. Je tichý, velmi pohodlný při cvičení. Děkuji za ochotnou radu obchodu při výběru. Doporučuji tento trenažér těm, kteří si chtějí zacvičit doma na kvalitním stroji. Cena odpovídá kvalitě.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.01.2018)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Určitě doporučuji, můžete se hýbat, i kdýž je venku šeredné počasí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.03.2014)

Trenažer splnil naše očekávání. Jsme spokojeni. Jen snímač tepu je trošičku opožděný. Sestavení nám trvalo zhruba 70min. Dříve jsme měli stepper a chtěli jsme změnu. Něco u čeho se více zapotíme.

Zatím nic,máme ho krátce.


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz

Doporučuji , myslím ,že je lepší si koupit tento již dražší , než nějaký za pár kaček ,co se za chvíli rozsype.Mluvím po zkušenosti s rotopedem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.08.2016)

je už dražší ,takže je masivnější a vypadá ,že hodně vydrží.Sestavení poběhlo bez problému.Je tichý

Ne příliš přesný návod na použití displeje , čas neukazuje , ikdyž by měl prý automaticky


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

předchozí eliptic jsem volila za menší cenu a to byla chyba, nevydržel ani 6 let, vrzal, kýval se, nyní jsem dala na rady a trochu připlatila a je to nesrovnatelný, šetřit se opravdu nevyplácí

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.05.2017)

tichý chod, snadná montáž


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

S přístrojem jsem spokojená. Oproti rotopedu je to pěkná makačka, ale doufám, že i s lepším výsledkem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.09.2012)

- přehledná a relativně rychlá montáž - posílení celého těla - ideální na zimu

- zabere docela dost místa


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

vzhledem k časové tísni je domácí využití stroje výborné používám ho, kdy mám čas nezatěžují se klouby, je možná jak chůze tak i téměř běh procvičují se i záda určitě bych ostatním doporčila kdo má problémy s kloubama a nemá čas na tělocvičnu je naprosto úžasný! nelituji !

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2012)

tichý chod profesionální vzhled cenově dostupný naprosto splnilo čekávání


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Dark

Pro koupi tohoto stroje jsem se rozhodla na základě recenzí. Čekala jsem velký zázrak, ale jedná se jenom o sympatický stroj, který splní svoji funkci a člověk se u něho zapotí :-) Displej bych klidně rozdělila do víc kolonek, aby se tam zobrazovaly všechny hodnoty současně - vždy musím netrpělivě čekat, až naskočí tep

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.09.2014)

Velice jednoduchá montáž - jen je potřeba osoba, která bude jednotlivé díly přidržovat Tichý chod a pěkný vzhled Dobrá manipulace při převozu do jiné místnosti Stroj je používám pravidelně a nevrže

Co mi vadí je, že boty na plastových nášlapech dosti kloužou. Ale možná je to obuví, při cvičení používám obyčejné tenisky. Během cvičení jsem už několikrát vrazila kolenem do středového kolečka, které slouží pro nastavení zátěže. Nejsem nijak extra vysoká, mám necelých 170 cm, nedovedu si představit, jak na tom cvičí vyšší lidé, když i já mám s moji výškou problémy. Délka kroku mě přijde nedostatečná - krok je dosti malý, po cvičení více cítím zátěž na ruce než na nohy (zatím zůstávám u nižší zátěže, ale zato s intenzivnějším šlapáním)


Recenze Eliptical inSPORTline Orlando

Jsem velice spokojený s tímto elipticalem. Jeho provoz je velice tichý, stroj je kvalitní. Se sestrojením jsem také neměl žádné problémy. Mohu doporučit tento výrobek, vzhledem k ceně, je kvalita velice dobrá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.06.2012)

Tichý Kvalitní Sport i relaxace na tomto stroji


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

S trenažerem jsem velmi spokojena, vzhledem k časové náročnosti mého zaměstnání a nutnosti "se hýbat a dělat něco pro své zdraví" je toto ideální řešení. Stroj je bytelný, dobře sedí, je tichý a neruší. Tento druh tréninku procvičí téměř celé tělo a při dodržování pravidelného cvičebního režimu se cítíte naprosto omládlí ...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.11.2012)

Jednoduché sestrojení přístroje Tichý chod Pohodlí


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

Když se přenesu přes montování tak prostě spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.11.2013)

na kondičku je to dobrá věc

Při montování jsem použil raději svoje klíče.Při montování šlapek jsem s klíčem,který tam byl přibalen nemohl pootočit díky žebrům,který tam překažejí.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Velmi kvalitní výrobek od českého výrobce. Cvičíme oba s manželkou a i díky váze stroje je hodně stabilní. V bílé barvě také dobře vypadá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2012)

Robustní konstrukce z kvalitních materiálů. Nevrže a není hlučný.

Nemám žádná.


Recenze Eliptical inSPORTline inCondi ET30m

Po měsíci používání spokojenost. Není vhodný pro větší osoby. Mně - 160cm/60kg - menší rozměry vyhovují. Možnost připojení tabletu a tréninkové programy nepoužívám, nemohu tedy posoudit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.03.2018)

malý, vhodný do malého bytu příjemná cena

sem tam si vrzne - spíše krycí plasty


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Dark

Celkové jsem spokojena s výrobkem, je to můj první eliptický trenažér, a zatím si ho nemůžu vynachválit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.08.2014)

tichý chod funkce poměr ceny a kvality

škoda že tep se nedá měřit na pohyblivých rukojetích, ale to je skoro u všech co jsem tak koukala


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

Stroj mám chvíli, ale můžu říct, že jsem maximálně spokojená. Dá se nastavit odečítání času, tepová frekvence atd... Po mém prvním cvičení jsem si říkala:,,co sis to holka koupila", jak jsem byla zničená a dala si do těla :-) Teď si pěkně přidávám víc a víc a těším se na další cvičení. Takže všem moc doporučuji!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2014)

Stabilní, funkce počítače, rychlosti a krásný vzhled

Nic


Recenze Eliptical inSPORTline Austin MG

Mohu doporučit,cítím záběr na celé tělo,cvičení je příjemné.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.03.2010)

Stroj vyuříváme celá rodina-různé věkové skupiny od 10-63let.Jsem po operaci kolen,věk 31 a doporučuji,bolí mě kolena i při chůzi do schodů,ale na stroji cvičením bezbolestně.

Zatím jsem žádné neodhalila.


Recenze Eliptical inSPORTline Drive

Tento produkt je výborný kompromis mezi cenou a kvalitou. Dokonce bych za něj dala i víc. Cvičí se na něm výborně a je hlavně úplně tichý, takže můžete cvičit a přitom se koukat s rodinou v obýváku na televizi a nebudete nikoho rušit. Měření času, spálených kalorií...vše funguje. Rozhodně doporučuji zakoupit!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.07.2013)

Tichý, lehký, skvěle funguje


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Daven

Mohu jen doporučit!! Zatím mám jen pozitivní ohodnocení.Skládala jsem si ho vlastnoručně,není to nijak obtížné,plánek je snadno pochopitelný.Cvičení je naprosto dokonalé,mohu srovnávat s podobným vybavením z fitcenter a opravdu je konkurence schopný.Je stabilní,při správném dotažení šroubů,nijak nevrže.V případně uvolnění při zátěži,není problém šrouby zkontrolovat a dotáhnout.Na 100% mohu ohodnotit nastavení programů různých zátěží,měření tuku v těle.Určitě bych neměnila a volila bych stejný produkt !

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.02.2013)

tichý,předvolené programy,


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Můj první ergometr, uživatelsky velmi příjemný (až na ten počítač), není příliš vhodný pro vyšší cvičence. Při cvičení 5x týdně 20 minut zatím nejeví po jednom měsíci problémy s kvalitou zpracování, doufám, že to vydrží.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.01.2015)

Vybírala jsem si zařízení především pro sebe a v tomto ohledu splňuje naprosto vše, co jsem od něj očekávala. Při mé výšce 170 cm má optimální délku madel, délku kroku, nastavení zátěží. Atlanta je tichá, relativně málo rozměrná (v porovnání s jinými), nastavení je plynulé.

Manuál k použití počítače je katastrofální, neposkytuje v podstatě žádné informace o možnostech nastavení a uložení jednotlivých módů. Omezuje se na konstatování, že to "lze", přičemž ovládání počítače mi připadá zoufale neintuitivní. Zatím šlapu pořád na ruční nastavení a vyhovuje mi to, ale do budoucna bych ráda přišla na to, jak počítač nastavit pro jednotlivé cvičence a jak využít všechny módy. Zatím jsem k tomu nenašla odhodlání. Po měsíci cvičení v pravém pedálu mírně chroustá, což se doufám vyřeší dotažením a promazáním. I když mě prodavač ujišťoval, že pohyblivá madla jsou dostatečně dlouhá pro cvičence jakékoliv výšky, můj manžel (193 cm) je na přístroji poněkud skloněný a cvičení pro něj není úplně pohodlné. Hodil by se měřič tepu i na pohyblivá madla, ale o tom jsem věděla už před koupí.


Recenze Eliptical inSPORTline Caracas

Výborný. Snad jen trochu nepraktické umístění baterie hrudního pásu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.03.2017)

Pro domácí použití prvotřídní. Recenze a rady přátel

Proti výrobku samotnému nic. Pokud si zaplatíte dopravu od ČP mějte se na pozoru - otřesné!


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Řekla bych, že vzhledem k ceně, je to naprosto super eliptický trenažér!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2011)

tichý prostě vše nej nej nej, doporučuji

zatím jsem nic neobjevila, mám ho teprve krátce, ale snad pouze návod na sestavení i na displej by mohl být lépe zpracován


Recenze Eliptical inSPORTline Drive

spokojenost! doporučuji spíše pro dámy, pro pány bych asi volila něco "robustnějšího" ..Cvičím já i můj 8mi letý syn :-)

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)