Recenze

Souhrn recenzí produktu Elipticaly:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Super věc, jednoznačně doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.04.2016)

Pravidelným cvičením na tomto stroji jsem zhubla kolem 30 kg... Jednoznačně doporučuji.

Je to celkem prostorná věc, takže pokud si ho někdo pořídí a nebude ho používat, může mu tento "věšák" trochu překážet :-)


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Phoenix

Tento eliptical jsme si vybrali kvůli naší výšce do 180 cm, dále kvůli tichému chodu a že se pohybuje v přijatelné cenové relaci. Cvičíme na něm teprve druhý týden, ale zatím jsme velice spokojeni, má tichý chod a dále možnost nastavení délky kroku. Akorád pedály by mohly být protiskluzové. Sestavení stroje podle přiloženého návodu jsme také zvládli dobře. Tento eliptical bychom doporučili i ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.11.2009)

Eliptical Phoenix používáme již 2. týden. Zatím jsme spokojeni, má tichý chod a možnost nastavení délky kroku.Sestavení elipticalu podle přiloženého návodu je jednoduché.

Pedály by mohly být protiskluzové.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

produkt jsem si vyzkoušel přímo na prodejně a po doporučení prodejce. Byl jsem spokojen s obsluhou, která mi i doporučila internetový prodej (kvůli dovozu zboží-váží 52 kg). Naprostá spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.01.2012)

tichý provoz kvalitní konstrukce

zatim nic


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

Stroj mám chvíli, ale můžu říct, že jsem maximálně spokojená. Dá se nastavit odečítání času, tepová frekvence atd... Po mém prvním cvičení jsem si říkala:,,co sis to holka koupila", jak jsem byla zničená a dala si do těla :-) Teď si pěkně přidávám víc a víc a těším se na další cvičení. Takže všem moc doporučuji!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2014)

Stabilní, funkce počítače, rychlosti a krásný vzhled

Nic


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Řekla bych, že vzhledem k ceně, je to naprosto super eliptický trenažér!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2011)

tichý prostě vše nej nej nej, doporučuji

zatím jsem nic neobjevila, mám ho teprve krátce, ale snad pouze návod na sestavení i na displej by mohl být lépe zpracován


Recenze Eliptical inSPORTline Orlando

Nad míru spokojená

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.10.2014)

Na podobném elipticalu,jsem si formovala postavu v posilovně,takže můj výběr byl jasný,a kila jdou dolů i doma,takže jsem spokojená hodně.Dobře se dá složit,žádné negativní recenze proto psát ani nemůžu.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

+ velice tichý chod, až mě to překvapilo + pohodlná madla + nezaznamenala jsem žádnou zbytečnou prodlevu u měření tepu, jen si myslím, že její hodnota je závislá na tom, jak snímač držíte pevně + pokud se rozbije displej, bude stroj fungovat i nadále, manuální ovládání je výhoda - řekla bych, že "přeblikávání" hodnot na displeji by mohlo být v kratších intervalech, ale výrazně to není potřeba - návod na sestavení stroje je popsán dobře, nám ale jeho montáž trvala 2 hodiny - není podrobnější popis u postavení nohou - jsou tři polohy a musela jsem napsat na chat obchodu, kterou polohu zvolit, aby jsem cvičila správně

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.10.2017)

masivnější konstrukce, menší údržba, mám trenažér teprve krátce, ale jsem zatím spokojena

displej působí levným dojmem, tlačítka displeje se trochu hýbou v osazení


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

namazali jsme snad bude v pořádku výborně se na něm běhá poprvé jste utahaní chce to rozcvičit byl to dárek stále láká celou rodinu ke cvičení

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.12.2012)

pěkně se na něm cvičí rychlá montáž

brzo začal vrzat


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Hledala jsem přístroj na kterém by jsme mohli cvičit všichni. Dokonce i manžel (125kg).Proto jsem volila Atlantu.Překvapilo mě,že je opravdu velká a robustní.Myslím.že jsem zvolila dobře. Atlanta je bezva,ovšem má kondice je v háji.Začala jsem na 5min.4x denně a každý den jednu min. přidávám.Ze začátku mi nestačil dech.Takže kdo si ji koupíte a jste na tom s kondicí stejně jako já nenechte se odradit a vydržte.Jde to.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.01.2015)

Pevná konstrukce,tichý chod,stabilní


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Phoenix

doporučuji, jsem maximálně spokojena. Stroj mi přišel za dva dny po objednání.Montáž jsme hravě zvládli podle návodu, nádherný desing stroje, tichý chod, jezdí na něm všichni.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2011)

dobrá cena, vybavení stroje a desing super, lehká montáž,


Recenze Eliptical inSPORTline Drive

Spokojenost ostatních kupujících kladné reference o tomto produktu na netu zatím jsem moc spokojená, nemám žádné výhrady a doufám že nebudu muset využít ani prodloužené 5leté zaruky zatím nemám žádné výhrady

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.02.2011)

Vhodný do bytu

zatím nemám žádné výhrady funguje jak má


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

vzhledem k časové tísni je domácí využití stroje výborné používám ho, kdy mám čas nezatěžují se klouby, je možná jak chůze tak i téměř běh procvičují se i záda určitě bych ostatním doporčila kdo má problémy s kloubama a nemá čas na tělocvičnu je naprosto úžasný! nelituji !

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2012)

tichý chod profesionální vzhled cenově dostupný naprosto splnilo čekávání


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Light

vyhovovala mi cena vyhovovala mi i velikost výrobku nemusím za sportem nikam docházet, neztrácím čas

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.12.2014)

eliptický trenažér procvičí celé tělo nemusím navštěvovat posilovnu zacvičím si, kdy chci


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Light

Potřebovala jsem nějakou variantu pohybu v zimě, když se mi nechce moc běhat venku a fitko nemusím, takže v kombinaci s rotopedem ideální. Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.01.2016)

Za málo peněz hodně muziky, jednoduché sestavení hlavně díky opravdu polopatickému návodu. Menší rozměry, proto vhodný do naší panelákové ložnice, používáme s mužem oba a zatím spokojenost, účel plní.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

namazali jsme snad bude v pořádku výborně se na něm běhá poprvé jste utahaní chce to rozcvičit byl to dárek stále láká celou rodinu ke cvičení

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.12.2012)

pěkně se na něm cvičí rychlá montáž

brzo začal vrzat


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

s produktem jsme spokojeni. cvičí se na něm dobře celé rodině. jednoznačně doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.08.2012)

snadné sestavení díly přesně pasují potýdnu cvičení každý den 30minut kontrolní dotažení spojů,a vše je v naprostém pořádku.plná spokojenost.

zatím nic


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Řekla bych, že vzhledem k ceně, je to naprosto super eliptický trenažér!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2011)

tichý prostě vše nej nej nej, doporučuji

zatím jsem nic neobjevila, mám ho teprve krátce, ale snad pouze návod na sestavení i na displej by mohl být lépe zpracován


Recenze Eliptical inSPORTline Panama

Před lety jsem si koupila crossový trenažer InSPORTline. Jednalo se o jeden z prvních typů na trhu. Nedávno se mi ho podařilo zadřít, tak jsem se rozhodla nahradit novým kouskem. Jsem velmi mile překvapená obrovským pokrokem, tichý chod, delší krok, přirozenější pohyb, je to opravdu velký rozdíl. Původně jsem tento typ nechtěla, televize mi přišla zbytečná, obzvlášť, když mám trenažér před televizí. Přesvědčila mě cena, kdy v akci byl tento typ levnější než typ bez TV. Záhy jsem TV ocenila, zekména když chci sledovat jiný program než zbytek rodiny, použiju sluchátka a nikoho neruším. Před nákupem jsem sledovala i nabídku konkurence, ale výrobky značky vyráběné v Německu za tuto cenu nenabízí zdaleka tak kvalitní a vybavený stroj. Hlavně ne v každém obchodě jsou zaměstnanci schopni sdělit zákazníkovi kvalitní a rozsáhlé informace. V InSPORTline ano.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.04.2012)

Vysoká kvalita TV, USB port.... cvičení dělá zábavou :-) velmi tichý chod profesionální vybavení tělocvičny

Zbytečně dlouhý kabel k anténě, proč není anténa integrovaná?


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Velmi kvalitní výrobek od českého výrobce. Cvičíme oba s manželkou a i díky váze stroje je hodně stabilní. V bílé barvě také dobře vypadá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2012)

Robustní konstrukce z kvalitních materiálů. Nevrže a není hlučný.

Nemám žádná.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

super

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.05.2013)


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Dark

Potřebovala jsem nějakou variantu pohybu v zimě, když se mi nechce moc běhat venku a fitko nemusím, takže v kombinaci s rotopedem ideální. Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.01.2016)

Za málo peněz hodně muziky, jednoduché sestavení hlavně díky opravdu polopatickému návodu. Menší rozměry, proto vhodný do naší panelákové ložnice, používáme s mužem oba a zatím spokojenost, účel plní.


Recenze Eliptical inSPORTline Drive

Tento produkt je výborný kompromis mezi cenou a kvalitou. Dokonce bych za něj dala i víc. Cvičí se na něm výborně a je hlavně úplně tichý, takže můžete cvičit a přitom se koukat s rodinou v obýváku na televizi a nebudete nikoho rušit. Měření času, spálených kalorií...vše funguje. Rozhodně doporučuji zakoupit!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.07.2013)

Tichý, lehký, skvěle funguje


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Můj první ergometr, uživatelsky velmi příjemný (až na ten počítač), není příliš vhodný pro vyšší cvičence. Při cvičení 5x týdně 20 minut zatím nejeví po jednom měsíci problémy s kvalitou zpracování, doufám, že to vydrží.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.01.2015)

Vybírala jsem si zařízení především pro sebe a v tomto ohledu splňuje naprosto vše, co jsem od něj očekávala. Při mé výšce 170 cm má optimální délku madel, délku kroku, nastavení zátěží. Atlanta je tichá, relativně málo rozměrná (v porovnání s jinými), nastavení je plynulé.

Manuál k použití počítače je katastrofální, neposkytuje v podstatě žádné informace o možnostech nastavení a uložení jednotlivých módů. Omezuje se na konstatování, že to "lze", přičemž ovládání počítače mi připadá zoufale neintuitivní. Zatím šlapu pořád na ruční nastavení a vyhovuje mi to, ale do budoucna bych ráda přišla na to, jak počítač nastavit pro jednotlivé cvičence a jak využít všechny módy. Zatím jsem k tomu nenašla odhodlání. Po měsíci cvičení v pravém pedálu mírně chroustá, což se doufám vyřeší dotažením a promazáním. I když mě prodavač ujišťoval, že pohyblivá madla jsou dostatečně dlouhá pro cvičence jakékoliv výšky, můj manžel (193 cm) je na přístroji poněkud skloněný a cvičení pro něj není úplně pohodlné. Hodil by se měřič tepu i na pohyblivá madla, ale o tom jsem věděla už před koupí.


Recenze Eliptical inSPORTline Daytona

spokojenost rozmýšlela jsem mezi rotopedem a orbitrekem, toto bylo pro mě ideální vyřešení mého dilema Používá se velmi jednoduše, když je venku škaredě, mohu i přes to jít na procházku Výrobek bych určitě podoručila svým známým. Ideální pro domácí trénink. Při nákupu si nebudu dávat pozor na nic, byla jsem spokojená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

dva v jednom možnost využít i kola příjemné rozhýbání těla

-


Recenze Eliptical inSPORTline Madison - černý

Tento produkt doporučuji,má spoustu programů,využíváme ho celá rodina.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.03.2015)

Tichý chod,mám eliptikal teprve měsíc,ale zatím jsem spokojená.

Součástí je i hrudní pás,v návodu není žádná zmínka jak ho používat,nefungoval,baterie součástí,ale vybitá.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Velmi kvalitní výrobek od českého výrobce. Cvičíme oba s manželkou a i díky váze stroje je hodně stabilní. V bílé barvě také dobře vypadá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2012)

Robustní konstrukce z kvalitních materiálů. Nevrže a není hlučný.

Nemám žádná.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Potřebuji zvýšit kondičku a zhubnout,,s tímto výrobkem opravdu zapojím celé tělo, chod je tichý takže nikoho neruším hlukem,a za cenu je opravdu výborný

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.04.2013)

výborný vzhled,tichý chod

jen měřič tepů je špatný jde to jen při držení


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.02.2017)

Zatím jsem na mě cvičila párkrát, ale splňuje má očekávání. Seznamuji se s ním. Jsem ale spokojená. Můžu říct, že mé tuky pláčou, když si zacvičím. Je opravdu tichý, není vůbec nic slyšet.

Zatím žádne proti


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Řekla bych, že vzhledem k ceně, je to naprosto super eliptický trenažér!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2011)

tichý prostě vše nej nej nej, doporučuji

zatím jsem nic neobjevila, mám ho teprve krátce, ale snad pouze návod na sestavení i na displej by mohl být lépe zpracován


Recenze Eliptical inSPORTline Tucson

Tento produkt jsem koupila dceři k jejímu životnímu jubileu.Ona ale dárek odmítla,tak jsem si trenažer nechala sama a jsem s ním velmi spokojená.Přesto, že je mi 67 roků,potřebuji se pohybovat,protože mě bolí nohy. A tento produkt mi vyhovuje. Doporučuji ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.02.2015)